InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

InfraslimX

InfraSlimX

 

 

Milyen sporteszköz az InfraSlimX?

A legújabb infrabicikli, ami teljesen más, mint amilyen fogalmunk eddig a sportról és az alakformálásról volt. Ez egy félig zárt gép, amelyben csak a testünk alsó része helyezkedik el. A testmozgást egy bicikli biztosítja, amit mindenki a jelenlegi erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani. Az infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók vannak benne. Ezt egészíti még ki kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia.

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

 Milyen célra alkalmas az InfraSlimX?

 

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

Testsúlycsökkentés

 • Az InfraSlimX gépben a zsírégető pulzustartomány garantált, amely beindítja a fogyást. Ráadásul a kardio edzés alatt az infrasugárzásnak köszönhetően 50 perc alatt akár 1500-2000 kalóriát is elégethetsz, amely egy átlagos edzéshez viszonyítva két-háromszor több.

Méregtelenítés

 • A komfortos fekvő testhelyzetben történő biciklizés során a mélyre hatoló infrasugarak serkentik a sejt anyagcsere folyamatot, a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből. Az eredményességet a vákuum technológia tovább növeli, hiszen köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez, valamint a bőrfeszesítéshez.

Narancsbőr eltüntetése

 • Az infrahő hatására felgyorsul a vér és a nyirokkeringés, beindul a méregtelenítés, míg a vákuum elősegíti a méreganyagok távozását. Emellett az ózon rugalmasabbá teszi a bőrt, míg a kollagén fényterápia hozzájárul a kollagén és elasztin rostok regenerálódásához, így a bőr feszességéhez.

Állóképesség növelése

 • Az InfraSlimX gépen történő edzés fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet, erősíti az immunrendszert, valamint hozzásegíthet egy jobb közérzet kialakításához és megőrzéséhez.

Miért válaszd az InfraSlimX-et
az alakformáláshoz?

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

Hatékony fogyás

Az újgenerációs alakformáló gépben a legmodernebb technológiák kölcsönösen erősítik egymást. A vákuumtér hatására a szövetek fellazulnak, az erek tágulnak,  a vérkeringés intenzívebbé válik, ezáltal sokkal több oxigén és tápanyag jut el a sejtekhez, melynek eredményeként a teljesítményünk megnő. Ahogy nő a szervezet teljesítménye,  úgy több oxigénre van szüksége, mely oxigén többletet egy beépített oxigéngenerátor biztosítja. Ennek hála a sejtek terhelhetőbbé válnak, így általánosságban sokkal több kalóriát égethetünk el ezzel a mozgásformával, mint más sportokkal.

Innovatív sporteszköz

Az infrabicikli a modern technológia csodája, amely az egészség megőrzéséért és a hatékony alakformálásért lett kifejlesztve. Ez a félig zárt gép, amelyben csak a testünk alsó része helyezkedik el felülírja mindazt, amit a spotról vagy éppen az alakformálásról eddig gondoltunk.  A testmozgást egy bicikli biztosítja, amelyet mindenki a saját aktuális erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani. A gép részei a  infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók, amelyeket kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia egészít ki.

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

Nem megterhelő

A fej és a szív nincs benne a zárt kabinban, így ez a mozgásforma egyáltalán nem megterhelő. Az izzadás természetes velejárója, ami azért is különösen fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei így tudnak távozni a szervezetből.  Az infrasugarak tovább támogatják a méregtelenítő folyamatot, míg a biciklizés a nyirokkeringés felgyorsítása által segíti a méreganyagok kiválasztó szervekig való gyorsabb eljutását. A vákuum szívóhatása révén előidézi a bőrőn keresztüli méregtelenítést.

HÁNY ALKALMAT JAVASOLT EDZENI?

Ez függ attól, kinek mi a célja.

Több kilós fogyás esetében, (ha nincs más mozgás beiktatva) kezdőként heti 2x30-40perc, haladóként 3-4x 40-50perc ajánlott.

Akik kiegészítő edzésként használják, vagy csak narancsbőrtől szenvednek, nekik a heti 1-2 alkalom 30-50 perc között javasolt.

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

InfraSlimX Szeged - alakformálás, fogyás, méregtelenítés

MIKOR NEM AJÁNLOTT AZ INFRASLIMX GÉP HASZNÁLATA?

 • Terhesség/szoptatás
 • Akut fertőzés, lázas állapot
 • Trombózis, súlyos cukorbetegség
 • Frissen műtött állapot
 • Súlyos szív és érrendszeri betegség
 • Bódult állapot
 • Súlyhatár: 120 kg

Jelentkezz be még ma!

InfraslimXity Szeged

Bejelentkezés